1. Conţinutul site-ului ActivistRadar.com

Website-ul ActivistRadar.com este destinat să ofere informaţii utile către public, ele având un caracter pur informativ, în niciun caz nu se doreşte a fi un website cu caracter oficial. Prin utilizarea site-ului se consideră că ați citit, înteles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare a site-ului. Utilizarea site-ului ActivistRadar.com (denumit în continuare „site”) presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos. În momentul în care accesează sau utilizează acest site, utilizatorii sunt obligați să accepte de facto termenii și conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația persoanei respective de a înceta accesarea site-ului.

2. Proprietate intelectuală

Conţinutul şi materialele website-ului ActivistRadar.com aparţin autorului cu același nume şi sunt protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare. Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv în scop personal. Orice utilizare în alte scopuri decât personale se va face doar cu acordul scris în prealabil al ActivistRadar.com. Este strict interzisă copierea, reproducerea sau vânzarea parțială sau integrală a conținutului. Este permisă reproducerea a maximum două paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei și cu link către site-ul nostru, după următorul model: Sursa: ActivistRadar.com. Utilizatorii care expediază informații către site-ul ActivistRadar.com își asumă obligația de a nu încălca în nici un mod drepturile de autor pe care o terță persoană le-ar deține și acceptă implicit că raspunderea pentru încălcarea acestora le revine în totalitate.

3. Protecţia datelor şi informaţiilor personale

Membri platformei ActivistRadar.com se angajează să protejeze şi să nu ofere datele dumneavoastră personale către terţe părţi fără consimţământul dvs. expres, potrivit reglementărilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, în special când furnizați informații sub anonimat. Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care o transmiteti pe site prin poșta electronică sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate și Termeni și Condiții. În cazul în care doriți ca datele dumneavoastră să nu fie colectate, nu le trimiteți către noi. Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

4. Link-uri către şi de pe website-urile terţelor părţi

Echipa sa nu îşi asumă nici o răspundere pentru conţinutul website-urilor terţelor părţi pentru care există link-uri pe ActivistRadar.com. Utilizarea acestora atrage părăsirea website-ului ActivistRadar.com şi se face pe propria răspundere a utilizatorului. Echipa ActivistRadar.com nu controlează și nu este răspunzătoare pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și de functionalitatea acestor site-uri.

5. Modificarea termenilor și a condițiilor

Echipa ActivistRadar.com își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul termenilor și condițiilor de utilizare, fără o notificare anterioară a utilizatorului.

6. Suspendarea accesului

Platforma de informare publică ActivistRadar.com poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dvs. la Conținutul ActivistRadar.com sau la o parte a acestui conținut, dacă utilizarea dvs. contribuie la o reală amenințare la siguranța ori viața și integritatea corporală a autorului și/sau a colaboratorilor lui.

7. Litigii, Despăgubiri

Aceste Condiții de Utilizare și utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din, sau se vor referi la, sau vor fi în legatură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau Continutul site-ului sau în cazul disputelor în care aceste Condiții de Utilizare și/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute. Dacă doriți modificarea vreunei informații furnizate de către siteul ActivistRadar.com, ne puteti contacta la contact@activistradar.com

Site-ul ActivistRadar.com este disponibil în varianta de față. Nu garantăm că site-ul va funcţiona neîntrerupt sau fără eroare. Pot fi întârzieri, omisiuni sau întreruperi în ceea ce privește funcționalitatea.

Echipa ActivistRadar.com nu cere cititorilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia. Orice tip de corespondenţă care oferă orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către Poliția Română și ActivistRadar.com prin intermediul formularului de contact accesibil pe site.

Fiecare utilizator al site-ului este de acord să exonereze de răspundere editorii ActivistRadar.com și pe membri echipei pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare, şi să acopere cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către utilizatorul respectiv a clauzelor din prezentul document.

8. Încheierea acordului

Site-ul ActivistRadar.com este o platformă de activism civic, ştiri şi opinii. Nu este o enciclopedie şi nu trebuie folosit ca atare. Activiștii civici și site-ul, serveșc interesului public. Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii, este de interes public. Aceasta nu se rezumă numai la aspectele politice, ci include orice altă împrejurare care prezintă interese pentru comunitate.

  • Acest site foloseste tehnologie de profilare anonima a traficului

Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi, site-ul ActivistRadar.com folosește servicii de profilare anonimă a traficului web. În acest fel, interacțiunile dvs. de pe unele site-uri sunt colectate și analizate construindu-se un portret robot anonim ce poate fi utilizat la personalizarea mesajelor și reclamelor pe care le vedeți online.

Sistemul este 100% anonim și nu conține nici o informație care vă poate identifica personal. Aflati mai multe despre cum funcționează utilizarea de cookies, drepturile și posibilitățile dvs. de opt-out la acest link – Politică de confidențialitate.