Bine ai venit!

ActivistRadar.com este o platformă civică despre educație și responsabilizare a societății românești, care informează publicul în ceea ce privește problemele țării cu scopul de a stimula cetățenii să ia atitudine pașnică, critică și legală față de abuzurile care se comit în societate. Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii, este de interes public. Aceasta nu se rezumă numai la aspectele politice, ci include și orice altă împrejurare care prezintă interese pentru comunitate. De regulă, informațiile reflectă problemele României și articolele sunt afișate în limba română. Pentru vizibilitate internațională, acest site poate fi accesat în toate limbile străine.

Milităm pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați și suntem implicați în activități educaționale despre legile României pe înțelesul tuturor.

Credem faptul că pentru a ne responsabiliza ca societate, trebuie să ne cunoaștem drepturile și obligațiile pe care le avem în raport cu autoritățile și cu cetățenii din comunitatea în care trăim.

Aici vei găsi informații despre drepturile omului, dar și promovarea altor activiști care luptă pentru cauze comune cu ale noastre.

Platforma ActivistRadar.com nu este finanțat de nici un ONG sau partid politic, ci din donațiile celor care cred în activitatea noastră și vor să contribuie la acest proiect. Click aici pentru a vedea lista donatorilor!

Contact:

– E-mail: contact@activistradar.com sau click aici.